Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (2.74 secunde)
Intalniri OZN de gradul psihologic? ... Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
Terorismul - ca mod de a fi (Autor:
FARCAS) Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate.
FARCAS) S-au implinit nu demult 50 de ani de la un faimos eveniment, care a produs una dintre cele mai reusite serii de imagini OZN din intreaga lume, cat si una foarte importanta prin aspectele stiintifice deosebite, puse in evidenta de unele detalii relevate de pelicula fotosensibila.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
Intalnirile partidelor cu presedintele Traian Basescu pentru rezolvarea situatiei de criza politica nu au adus detensionarea in care sperau poate doar naivii, ba dimpotriva.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
In Romania, am achizitionat de la una dintre editiile din anii trecuti, ale targului Gaudeamus, cateva carti pe aceasta tema, foarte interesante.
'Presedintele Traian Basescu joaca la doua capete si, prin vocea europarlamentarului Cristian Preda, seful statului pregateste garnitura a doua pentru Palatul Victoria si pentru presedintia PDL, premierul Emil Boc nemaifiind in carti pentru ambele functii, explica analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Ponta afirma ca Geoana e in carti pentru schimbarea guvernului Boc Lovitura de teatru: presedintele PSD, Victor Ponta, a facut o dezvaluire de senzatie in aceasta seara, la B1TV, care arunca intr-o noua lumina evenimentele din principalul partid de opozitie, din ultimele zile, incepind cu excluderea lui Geoana.
Politistii gorjeni au stabilit, in urma verificarilor facute, ca informatiile conform carora lideri ai Complexului Energetic Oltenia ar retinut carti de identitate ale unora dintre angajati pentru ca acestia sa nu poata vota la referendum nu se confirma.
Parerea-mi despre Mihai Razvan Ungureanu e de mult formata, uscata, intarita, a strans si pulbere fina de praf de cand e la odihna, in raftul potrivit. Omul mi-a fost candva recomandat drept "un intelectual de elita", lucru pe care l-am acceptat, fara a-l pune la indoiala.
In epoca moderna ne este greu sa ne imaginam o lume in care am fi obligati sa platim cumparaturile numai cu bani gheata si unde nu am putea folosi atat de comodele carduri.
"Va anuntam, inainte de a iesi pe canalele media obisnuite, ca am lansat o noua versiune a librariei noastre online www.libhumanitas.ro. Aceasta a fost deja functionala de o luna de zile in varianta beta si acum este gata pentru lansarea oficiala.
Evenimentele de afaceri sunt mai prezente ca niciodata in Craiova. De cativa ani, acestea au trecut prin transformari spectaculoase, dar rare. Gratie eforturilor unei echipe, evenimentele de acest gen au revenit in atentia locala.
Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii - IC 573 - va pleca din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: - Nu te lasa niciodata, prefata de Gh. ... Uneori, frunzaresc aceste carti si imi aduc aminte de o epoca in care, adolescenta fiind, mergeam prin cenacluri si scriam poezie si reportaje.
google-analytics.com